Barion Pixel

Válassza az Oldal lehetőséget

Holle Anyó birodalma

Holle anyó időtlenül szépséges meséje Boldizsár Ildikó tolmácsolásában – Szegedi Katalin bámulatos illusztrációival. Boldizsár Ildikóval Shütz Gabriella beszélgetett a könyvről. A Bárkaonline interjúja itt olvasható.

2890 Ft

Elfogyott

Kívánságlistára
Kívánságlistára

Elfogyott

Cikkszám: 9786155808005 Kategória: Címke:

Boldizsár Ildikó a hazai mesekutatás legismertebb, legnagyobb tudású szakértője, nevéhez számos elméleti munka és mesegyűjtemény kapcsolódik. A mesék pszichológiai sajátosságait, a mesevilág komplex, életvezetési vonatkozásait vizsgálva évek óta a mesék terápiás szerepével foglalkozik, a meseterápia fogalma s annak elméleti kidolgozása, gyakorlata mind neki köszönhető.

Boldizsár Ildikó Holle anyó meséjét nemcsak szerethetőbbé, személyesebbé tette, de a hangsúlyok áthelyezésével, azaz az anyó mindentudó alakjának központba helyezésével ki is tágította, egyetemes érvényűvé emelte azt.

Szegedi Katalin számos könyvét illusztrálta már a szerzőnek. E mostani közös munkájukból is egyedülálló, különlegesen szép, a klasszikus esztétikai értékeket megőrző, azokat a lehető legmagasabb szinten reprezentáló könyv született.

További információk

Méretek 22 × 26,5 × 1 cm
Illusztrátor

Szegedi Katalin

Oldalszám:

52 oldal

Kötés:

Keménytáblás

Kiadó

Cerkabella

>
0

Kosár