Válassza az Oldal lehetőséget

Sam McBratney – Találd ki mennyire szeretlek

2970 Ft

Annyira szeretlek mint ide a Hold… ÉS VISSZA

Készleten

Cikkszám: 9786150007342 Kategória: Címke:

Leírás

Leírás

Ha valakit nagyon-nagyon szeretünk, néhanapján megpróbáljuk szavakba önteni, hogy milyen sokat is jelent számunkra. Kis Mezei Nyuszi és Nagy Mezei Nyuszi történetén keresztül azonban kiderül, a szeretet nem egykönnyen mérhető!

További információ

További információk

Tömeg 0.375 kg
Méretek 22 × 25 × 1 cm
Szerző

Sam McBratney

Illusztrátor

Anita Jeram

Oldalszám:

32 oldal

Kötés:

Keményborító

kiado

Mások véleménye

Mások véleménye

A Hintafa blog ajánlója a könyvről itt olvasható.

A szerzőről

A szerzőről

A szerzőről

Az észak-ír származású Sam McBratney a dublini Trinity College-ban történész és politikatudományi diplomát szerzett, majd sok éven át tanárként dolgozott.

Harmincas évei közepén abban a reményben kezdett el gyermekkönyveket írni, hogy azzal talán segíteni tud az olvasási nehézségekkel küzdő diákjainak, a folytatásra azonban már személyes okok sarkallták. “Egyszerűen jó érzéssel tölt el, amikor beleélem magam egy-egy történetbe,” nyilatkozta.

Sam McBratney ötvenhetedik könyve, mely elsőként a Candlewick Press gondozásában jelent meg, a közkedvelt Találd ki, mennyire szeretlek, világszerte 35 millió példányban kelt el, és 37 nyelven olvasható.

A szerző 3 gyermek édesapja, 6 unoka nagypapája, így vall arról miből merít ihletet történeteihez:

„Amíg a gyermekeim kicsik voltak, mindig meséltem nekik,” mondja, „így írás közben mindig megpróbálom elképzelni, vajon mi tetszene nekik.” McBratney azonban más forrásból is táplálkozik: Édesapja a BELFAST TELEGRAPH-nál dolgozott betűszedőként, szabadidejében pedig főleg western regényeket olvasott. Sam McBratney úgy véli, ő volt az, akinek az angol nyelv iránti rajongását köszönheti. „A legtöbb képeskönyvem – a Találd ki mennyire szeretlek, a Sötétség a lépcső tetején, a Csak egy! és a Csak te meg én – egy nagy és egy kicsi kapcsolatáról szól. Ezekben a történetekben a nagyot nem nevezem apának, valójában mégis az. Sajnos édesapám meghalt, mielőtt író lett belőlem, de úgy érzem, azonosulni tudott volna azzal a hanggal és jelenléttel, amivel történeteim apafigurája bír.”
A gyermekek számára készült számos könyv mellett Sam McBratney felnőtteknek szóló rádióműsorokat és egy díjnyertes novellagyűjteményt is írt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

0

Kosár